0468 42 91 93 info@itaxel.be

Website Ontwikkeling

Plan - Inhoud - Ontwikkel - Ondersteun - Verbeter
IT axel voegt waarde toe aan uw bedrijf door technologie te combineren met creativiteit. Hoogwaardige levering van webontwerpoplossingen en uiterste zorg voor beveiliging zijn de belangrijkste prioriteiten.
Nieuwe websiteIT ONDERSTEUNING

diensten

Website Ontwerp

Uw idee, visie en wensen met betrekking tot uw website krijgen vorm door ontwerp. Webontwerp vereist beheersing van grafische software, goede ontwerpvaardigheden en volledig begrip van het eindproduct, terwijl de nieuwste trends op dit gebied worden bijgehouden.
Plan

Dit is het startpunt voor alle projecten. We herkennen het hoofddoel en we bepalen de stappen naar het eindproduct. Dit omvat domeinnaam en hosting, beveiliging en marketingstrategie, maar ook andere details zoals lay-out, kleuren, afbeeldingen, typografie en knoppen.

Inhoud

Inhoud is de kracht die u vooruit brengt. Door constant hoge kwaliteit – bijgewerkte – inhoud te leveren, blijft uw website organisch groeien. IT axel helpt met contentstrategie op basis van de meest populaire slotwoorden die het meest geschikt zijn voor uw domein.

Website Ontwikkel

De wereld telt vandaag meer dan 1,6 miljard websites en tot 30% van hen gebruikt WordPress. De meeste IT axel-projecten draaien WordPress. Het is gebruiksvriendelijk, dynamisch, geweldig voor zoekmachineoptimalisatie en het is een van de beste oplossingen voor het inhoudbeheersysteem.
Ontwikkel
Dit is het stuk die de overstap maakt van ontwerpplannen naar een live website. We stellen alles samen zoals strategie- en onderzoeksresultaten en ontwikkelen de optimale oplossing.
Ondersteun
Als klant profiteert u van betrouwbare ondersteuning en snelle reactie op uw verzoeken. Website-onderhoud is een serieuze zorg. Daarom worden er regelmatig back-ups en updates toegepast. Website firewall en monitoring zijn standaardfuncties.
Verbeter
Website live en actief? Geweldig, nu richten we ons op organische groei en verbetering van de conversieratio. Analytics-tools zijn een uitstekende bron voor het bestuderen van doelgroepgedrag. Op deze manier weten we precies wat soepel gaat en wat moet worden afgestemd om de resultaten te maximaliseren.

Werkwijze

Plan

Inhoud

Ontwikkel

Ondersteun

Verbeter

Klaar om een project te starten?

NEEM CONTACT OP
0468 42 91 93
info@itaxel.be
Pauwenlaan 66 | 3583 - Paal | Belgium